Raja ning Endreksoni jaoks jäi MK-etapil finaaliuks suletuks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Raja (vasakul) ja Tõnu Endrekson Rio olümpial.
Allar Raja (vasakul) ja Tõnu Endrekson Rio olümpial. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Hooaja esimesel MK-etapil Belgradis jäi Eesti sõudmise paarisaeruline kahepaat (Allar Raja/Tõnu Enderkson) vahesõidus viie meeskonna seas neljandaks ning seega A-finaali ei jõudnud.

Kui 1000 meetri peal asus Eesti paatkond veel teisel positsioonil (vaid kaks esimesena lõpetanud kahepaati pääsesid A-finaali), siis 500 meetrit hiljem langeti kolmandaks ning 2000 meetri pikkuse distantsi lõpuks oldi eelviimasel kohal ehk neljandad.

Sõidu võitis Šveits ajaga 6.27,10, kellega koos pääses A-finaali ka teisena lõpetanud Poola (6.28,580). Kolmandana lõpetas Sloveenia (6.31,730), neljandana Eesti (6.38,120) ning viimase positsiooni hõivas Horvaatia paatkond (6.44,490).

Lisaks kahepaadile esindab Eestit Belgradis ka paarisaeruline neljapaat koosseisus Joosep Laos, Kaur Kuslap, Kaspar Taimsoo ning Sten-Erik Anderson, kelle vahesõit pääsu nimel A-finaali algab Eesti aja järgi kell 16.24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles