Eesti neljapaat jõudis MK-etapil finaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljapaat katsetas hooaja esimesel MK-etapil ka nooremaid mehi ning sõitis koosseisus Kaur Kuslap, Joosep Laos, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo. EMil istub Laose asemel paadis Geir Suursild.
Eesti neljapaat katsetas hooaja esimesel MK-etapil ka nooremaid mehi ning sõitis koosseisus Kaur Kuslap, Joosep Laos, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo. EMil istub Laose asemel paadis Geir Suursild. Foto: Erakogu

Belgradis toimuval sõudmise hooaja esimesel MK-etapil jõudis Eesti paarisaeruline neljapaat (Joosep Laos, Kaur Kuslap, Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo) homme peetavasse A-finaali.

Tänases vahesõidus osalenud viie paatkonna seas lõpetas Eesti eelviimase ehk neljandana ning jõudis seega viimasena finaali, millest jäi välja vaid ligi pooleteist sekundiga Eestile kaotanud Tšehhi.

Sõidu võitis Suurbritannia I ajaga 5.52,310. Brittidele järgnesid Holland (5.54,710), Suurbritannia II (5.57,350), Eesti (6.00,060) ning Tšehhi (6.01,660).

Finaalsõit toimub pühapäeval Eesti aja järgi kell 13.18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles