Põhimeesteta mänginud Real hoiab hammastega meistritiitlist kinni

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Real alistas põhimeesteta Granada, Alvaro Morata (pildil) lõi kaks väravat.
Madridi Real alistas põhimeesteta Granada, Alvaro Morata (pildil) lõi kaks väravat. Foto: Daniel Tejedor/AP/Scanpix

Hispaania jalgpalli kõrgliiga 35. voorus sai Madridi Real kerge võidu, kui alistas võõrsil ilma tavapärase ründekolmikuta liigatabeli eelviimase meeskonna Granada koguni 4:0 ning hingab seega endiselt praegu liidripositsioonil olevale Barcelonale kuklasse.

Reali algkoosseisu ei kuulunud Karim Benzema ega, Toni Kroos, Marcelo, Luca Modric, Isco ega ka Cristiano Ronaldo, kellel lasi Hispaania pealinnameeskonna peatreener Zinedine Zidane puhata. Nii särasid Reali poolt teised mängijad, misjuures kõik kohtumise väravad löödi esimesel poolajal.

Avatabamuse eest hoolitses juba 3. mänguminutil James Rodriguez, kes lisas kaheksa minutit hiljem ka oma teise värava. Lisaks sai kaks korda vastaste väravavõrku sahistada Alvaro Morata, kes skooris 30. ja 35. mänguminutil.

Võidurõõmu sai tunda ka Reali peamine rivaal meistritiitlile ehk Barcelona, kes ei suutnud küll oma väravat puhtana hoida, kuid teenis sellest hoolimata koduväljakul 4:1 võidu. Kui kohtumise avavärava sepistas 21. minutil Neymar, siis 12 minuti hiljem tegi seisuks 1:1 Villarreali ründaja Cedric Bakambu. Siiski said katalaanid minna poolajapausile eduseisus, sest 45. minutil lõi Lionel Messi sel hooajal Barcelona särgis oma 50. värava. Lisaks hoolitses võidupunktide kojujätmise eest Luis Suarez, kes sai jala valgeks 69. minutil, lisaks realiseeris Messi 82. minutil 11 meetri karistuslöögi.

Napid kolm võidupunkti kirjutas tabelisse ka Meistrite liiga poolfinaalis sel kolmapäeval taas Reali võõrustav Madridi Atletico, kes on korduskohtumise eel 0:3 kaotusseisus. Täna võideti aga koduliigas tänu Saul Niguezi tabamusele 1:0 Eibari ning kindlustati kokkuvõttes kolmandat kohta. Seejuures lõpetas Hispaania pealinnameeskond kohtumise vähemuses, kuna Atletico kaitsemängija Diego Godin sai normaalaja teisel lisaminutil teise kollase kaardi (esimese hoiatuskaardi korjas ta kõigest kolm minutit hiljem!).

Hispaania kõrgliiga esikuuik:

  1. Barcelona 84 punkti (36 mängu)
  2. Madridi Real 84 (35)
  3. Atletico Madrid 74 (36)
  4. Sevilla 69 (36)
  5. Villarreal 63 (36)
  6. Bilbao Athletic 62 (35)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles