Tahtmist täis Fury tegi Joshua oskused maatasa

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury on praegustest üliraskekalu poksiässadest kõige kõvem jutumees.
Tyson Fury on praegustest üliraskekalu poksiässadest kõige kõvem jutumees. Foto: Lee Smith/REUTERS/Scanpix

Suurbritannia raskekaallane Tyson Fury lubas poksiringis oma võimaliku vastase Anthony Joshuaga mängida nagu kass mängib lõngakeraga.

28-aastane Fury on viimasel aastal võidelnud depressiooniga ning ta kaotas ka oma poksijalitsentsi. Nüüd on mees taas leidnud motivatsiooni end poksiringis tõestada ning trimmib end treeningsaalis vormi. Ta loodab, et saab peagi jõudu katsuda hiljuti Vladimir Klitško alistanud Joshuaga.

«Joshua on suur mees, kellel puudub jalgade töö, kellel pole kiirust ega vastupidavust. Tema kohta võib öelda, et ta on poksijate unistus. Olen 18 kuud väljas olnud ning ma pole teinud ühtegi matši, kuid suudaksin ikkagi selle kulturistiga võidelda,» oli Fury enesekindlust täis.

Fury sõnul tuleb ta tagasi suurele areenile juulis, kuid see eeldab seda, et tema poksijalitsents taastatakse. Litsentsist jäi Fury ilma 2016. aasta oktoobris pärast seda, kui tunnistas kokaiini tarvitamist.

«Olen kunagi öelnud, et Vladimiriga oli mul kõige kergem matš, kuid ma mõtlesin ümber. Joshuaga tuleks mul veel lihtsam matš. Ma pole eales nii enesekindel ning tõsine olnud. Ma mängin temaga nagu kass mängib lõngakeraga,» lausus Fury.

«Maailmas on kahte tüüpi poksijaid. On head poisid ja on lindpriid. Mina olen lindprii. Inimesed kas armastavad või vihkavad mind, aga nad kõik peavad mind vaatama. Olen tulnud läbi depressioonist, surmapiirilt ning seda kõike edukalt,» jätkas Fury.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles