Meistrite liiga kohast ilma jäämas Mourinho: oleme teinud hea hooaja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi juhendaja Jose Mourinho.
Manchester Unitedi juhendaja Jose Mourinho. Foto: EMMANUEL DUNAND/Scanpix

Manchester Unitedil seisab täna Arsenaliga ees ülioluline kohtumine. Võit on Meistrite liiga koha eest võitluses hädavajalik, sest muidu kingitakse nende peamisele konkurendile Liverpoolile viimastes voorudes võimalus korra ka vääratada.

Meeskonna peatreener Jose Mourinho jättis aga enne kohtumist mulje, et tegelikult võib juba praegu Unitedi hooaja edukaks lugeda. «Mind ei huvita, mida inimesed minust arvavad. Minu arust oleme teinud hea hooaja ning sellest võib kujuneda veel ka väga hea hooaeg,» ütles Mourinho.

«Olen üritanud seda meeskonda ning klubi taastada. See on olnud positiivne protsess. See, mida inimesed väljaspool klubi ütlevad, pole oluline. Tean, kui palju tööd me tänavu teinud oleme,» jätkas peatreener.

Mourinho pole ühtegi klubi juhendanud järjest rohkem kui kolm hooaega. Ta sooviks Unitedi ette otsa jääda kauemaks, et näha oma töö vilju. «Tunnen kõikidele treeneritele kaasa. Jalgpall on muutunud. Praegu pole peatreeneritel võimalik ühe töökoha peal kaua olla. Kui sa ei ole edukas, saadetakse sind minema,» tunnistas Mourinho karmi tõde.

Inglismaa kõrgliiga tabelitipp:

  1. Londoni Chelsea 81 punkti/34 mängu
  2. Tottenham Hotspur 77/35
  3. Manchester City 69/35
  4. Liverpool 69/35
  5. Manchester United 65/34
  6. Londoni Arsenal 60/33
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles