Võrkpallur Toobal ei tunneta sõjaväes saadud trauma tõttu varbaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Toobal
Andres Toobal Foto: Eesti Võrkpalli Liit

Võib juhtuda, et Pärnu VK peab homme kell 18.45 algavas Schenkeri Liiga kohtumises külla tuleva TTÜ vastu läbi ajama põhisidemängija Andres Toobalita.

Eesti koondise sidemängija Kert Toobali noorim vend pole taastunud sõjaväes saadud Achilleuse kõõluse traumast. Metsas olles kraavi hüpates said kannatada ka närvid, mistõttu ei tunneta Toobal täielikult parema jala varbaid, vahendab Eesti Võrkpalli Liit.

Kuurortlinna klubi peatreeneri käsutuses on kokku kolm sidemängijat – lisaks Toobalile veel Ergo Sartakov ja Martti Keel. «Keel näitas end viimases karikamängus Eesti Maaülikooli vastu heast küljest,» täpsustas Ojamets.

«Matemaatikaga me ei tegele ja läheme võitma,» jätkas Ojamets. «Meeskond pole veel nii heas vormis kui peaks, sest kolm sõjaväes käinud põhimeest liitusid alles septembri keskel. Usun, et pingilt on meil rohkem mängijaid võtta kui TTÜ-l.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles