Vehklemisnaiskond kaotas veerandfinaalis Itaaliale

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuusk eilses finaalis oma oskusi näitamas.
Kristina Kuusk eilses finaalis oma oskusi näitamas. Foto: FIE

Kui eile pakkusid Rio de Janero MK-etapil fännidele rohkelt rõõmu individuaalturniiril säranud Kristina Kuusk (esikoht) ja Erika Kirpu (kolmas koht), siis täna on võistlustules meie naiskond. Veerandfinaalis jäädi Itaaliale alla 35:41

16 parema seas kohtusid meie piigad Tšiili naiskonnaga. Julia Beljajeva, Kirpu ja Irina Embrich tegid vastastega uut ja vana ning torkasid Tšiili piigad läbi lõppskooriga 45:15

Veerandfinaalis Eesti naiste hoog aga rauges. Esimese kolme minimatši järel oldi Itaalia vastu taga 0:6, pärast teist ringi 8:20 ning kuigi Beljajeva suurepärast esituse järel vähenes vahe 20:24 peale, tuli lõpuks siiski tunnistada itaallannade 35:41 paremust. Eile individuaalturniiril esikoha saanud Kuusk sealjuures rajale ei pääsenudki.

Lõpuks sai naiskond etapil kirja seitsmenda koha – Koreale kaotati esimeses kohamatšis 13:14, ent siis alistati USA 45:39.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles