Arstidele võimsa mulje jätnud Zlatanit soovitakse teadustöö raames lähemalt uurida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic on alati rääkinud, et ta on erakordne igas mõttes. Nüüd on ründajaga nõustunud ka teda abistanud arstid.
Zlatan Ibrahimovic on alati rääkinud, et ta on erakordne igas mõttes. Nüüd on ründajaga nõustunud ka teda abistanud arstid. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Pittsburghi Meditsiiniülikoolis põlveoperatsioonil käinud Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna ründaja Zlatan Ibrahimovic jättis sealsetele arstidele nii võimsa mulje, et viimased tahavad tulevikus ründajat veelgi lähemalt uurida.

Zlatani agent Mino Raiola rääkis Rootsi ajalehele Expressen, et kirurgidele avaldas muljet 35-aastase legendi tervislik seisund. Raiola sõnul ei suudetud uskuda, et üle 20 aasta jalgpalli mänginud mehe põlved võiksid olla nii heas seisukorras.

«Tema põlved on väga tugevad ning arstid sõnasid, et nad ei ole midagi sellist varem näinud,» rääkis Raiola. «Üldiselt olid tema põlved väga heas seisukorras. Nii pikalt jalgpalli mänginud mehe puhul sellist asja tavaliselt ei näe.»  

Raiola sõnul läheb Zlatan pärast karjääri lõppu Pittsburghi arstide juurde tagasi ja seejärel uuritakse teda juba põhjalikumalt. «Pärast Zlatani karjääri lõppu läheme sinna tagasi ja siis uuritakse tema liigeseid veelgi täpsemalt,» sõnas Raiola. «Nad teevad palju uurimistöid ja just seetõttu nad ongi maailma parimad.»

Fixed, done and stronger. Once again thank you for the support. We will enjoy my game togheter soon

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles