Video: Cavaliers jätkas võimast seeriat ja jõudis NBA poolfinaali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lebron James võtab vastu DeMar DeRozani õnnitlused
Lebron James võtab vastu DeMar DeRozani õnnitlused Foto: Vaughn Ridley/AFP

NBA korvpalliliigas alistas Cleveland Cavaliers neljandat korda Toronto Raptorsi ning jõudis 4:0 seeriavõiduga idakonverentsi finaali. Tänavusel aastal pole tiitlikaitsja Cavaliers kaotanud play-offis ühtegi mängu.

Neljanda mängu võidunumbrid olid Cavaliersile 109:102. Taaskord vedas meeskonda LeBron James, visates 35 punkti, võttes 9 lauapalli ning andes 6 korvisöötu. Kyrie Irving panustas võitu 27 punkti ja 9 korvisööduga.

Nüüd ootab Cavaliers endale idakonverentsi finaaliks vastast paarist Boston Celtics - Washington Wizards. Pühapäeval suutis Wizards tänu 121:102 võidule seeria 2:2 viigistada. Meeskonna resultatiivseim oli 29 punkti visanud Bradley Beal, John Wall tõi võitjatele 27 punkti ning andis 12 korvisöötu. Celticsi parim oli 19 punkti visanud Isaiah Thomas.

Läänekonverentsi poolfinaalis suutis Houston Rockets tänu 125:104 võidule San Antonio Spurs üle viigistada seeria 2:2 peale. Rocketsi vedas võidule 28 punkti visanud ning 12 korvisöötu andnud James Harden. Spursi resultatiivseim oli 17 silma visanud Jonathon Simmons.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles