NBAs elevust tekitanud säuts oli lätlase sõnul häkkerite kätetöö

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis (paremal)
Kristaps Porzingis (paremal) Foto: Seth Wenig/AP

Laupäeval ilmus lätlasest New York Knicksi korvpalluri Kristaps Porzingise Twitterisse säuts, mis vihjas tugevalt liitumisele Los Angeles Clippersi korvpallimeeskonnaga. Vähemalt nii arvasid paljud Knicks fännid. Kiirelt kustutatud postitus oli aga Porzingise sõnul hoopis häkkerite kätetöö.

Porzingise kontol ilmunud säuts oli lühike: «LA Clippers.» Sellele olid juurde lisatud ka kolm naerunägu. Kuna Porzingise suhted on New York Knicksiga väidetavalt külmad, külvas selline postitus mõistagi meeskonna fännide seas paanikat. Seda enam, et reedel kirjutati meedias, kuidas mitmed meeskonnad on Knicksilt uurinud võimalust Porzingis endale saada.

Mõned päevad varem jättis Porzingis kohale tulemata meeskonna hooaja viimasele koosolekule, kus olid kohal ka klubi president Phil Jackson ja mänedžer Steve Mills.

Euroopas puhkusel viibiv Porzingis rahustas Knicksi fännid kiiresti maha. «Minu kontot häkiti. Twitter andis mulle sellest teada ning nad asusid intsidenti uurima,» kirjutas lätlane eile õhtul Twitterisse. «Ma ei säutsuks kunagi midagi sellist. Ma isegi ei kasuta naerunäoga emotikoni. Olge nüüd.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles