Läheb tuliseks: Šarapova kohtub teda petiseks nimetanud Bouchardiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit - Maria Šarapova.
Anett Kontaveit - Maria Šarapova. Foto: Tairo Lutter

Pärast dopingukaristuse kandmist areenile naasnud Maria Šarapova läheb Madridi tenniseturniiri teises ringis vastamisi kanadalanna Eugenie Bouchardiga, kes on avalikult venelanna petiseks tembeldanud ja leidnud, et talle ei tohiks turniiridele vabapääsmeid anda. Veelgi enam, Bouchardi meelest vääriks Šarapova eluaegset võistluskeeldu.

Šarapova, kelle Rahvusvaheline Spordiarbitraaž tunnistas 2016. aasta oktoobris «tahtmatuks dopingutarvitajaks», alistas avaringis 4:6, 6:4, 6:0 Mirjana Lucic-Baroni. Bouchard oli parem Alize Cornet’st. Nende omavaheline teise ringi kohtumine peetakse täna õhtul.

Maailma teine reket Angelique Kerber jõudis teise ringi 6:4, 6:2 võiduga ungarlanna Timea Babosi üle. Caroline Wozniacki alistas ligi kolm ja pool (!) tundi kestnud kohtumises 7:5, 6:7, 6:4 Monica Niculescu. Eelmisel turniiril Stuttgardis Šarapova teekonna lõpetanud prantslanna Kristina Mladenovic sai Ana Konjuhilt loobumisvõidu, kui omavahelises matšis oli settidega seis 1:1.

Tiitlikaitsja Simona Halep oli kindlalt 6:1, 6:2 üle Kristyna Pliskovast. Kodupubliku kurvastuseks pidi aga reketid pakkima Garbine Muguruza, kes kaotas Suttgardis Anett Kontaveidile ja jäi nüüd kindlalt 1:6, 3:6 alla šveitslannale Timea Bacsinszkyle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles