Järelvaadatav: Viljandi sai teistkordselt Viimsist jagu ja võitis pronksi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste pronksmedalid kuuluvad Viljandi HC-le, kes alistas pronksiseeria teises kohtumises kodusaalis Viimsi/Tööriistamarketi 26:22 (15:11) ja võitis seeria 2:0.

Viljandi poolel olid suurimad skooritegijad 8 väravat visanud Kristo Voika ja Sten Maasalu. Robert Lõpp lisas 5 tabamust. Viimsi kasuks viskas Siim Pinnonen 6 ja Robin Oberg 5 väravat.

Kui enne pronksiseeriat oli Viljandi suutnud Viimsit sel hooajal vaid korra võita, siis medalimängudes näitasid mulgid tunduvalt paremat mängu.

«Tahtsime finaali jõuda, aga sel aastal on ka kolmas koht meie jaoks väga suur saavutus,» rääkis mullu esmakordselt esikohamängudele pääsenud Viljandi peatreener Marko Koks pärast kohtumist. «Hea meel on sellest, et me tegime hooaja parimad mängud just poolfinaalis Serviti vastu ja nüüd pronksiseerias. Kui hooaja sees oli ebastabiilsust paljuvõitu, siis nüüd meil nii suuri kukkumisi mängude sees polnud.»

Kui poolfinaalseerias HC Kehra vastu suutis Viimsi ühe võidu kätte saada, siis pronksiseerias jäädi nullile. Meeskonna veteran Tarmo Ulla ei uskunud, et poolfinaalseeria meeskonda liialt räsis. «Esimene mäng oli meil lihtsalt väga vilets. Täna oli juba käsipalli moodi, aga viimasel kümnel minutil jäi realiseerimine kesiseks ja Rasmus Ots tegi vastaste väravas väga head tööd.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles