Galerii: võimas Torino Juventus marssis kindlalt Meistrite liiga finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Meistrite liiga esimene finalist on Torino Juventus, kes alistas kordusmängus Monaco tänu Mario Mandžukici ja Dani Alvesi tabamustele 2:1 ning kahe mängu kokkuvõttes 4:1. Monaco auvärava lõi Kylian Mbappe. Teises poolfinaalis on kolmapäeva õhtul vastamisi Madridi meeskonnad Real ja Atletico, avamängust on Realil 3:0 edu.

Meistrite liiga poolfinaal, kordusmäng

Torino Juventus - AS Monaco 2:1 (kokkuvõttes 4:1)

Väravad: 33. Mario Mandžukic, 44. Dani Alves - 69. Kylian Mbappe 

Enne mängu:

Korduskohtumise eel on selgeks soosikuks Juventus ja seda toetab ka ajalugu. Meistrite liigas ei ole ükski meeskond suutnud poolfinaalseerias muuta võiduks avamängus saadud kaheväravalist kaotust.

Juventus on Meistrite liiga ajaloos seni pidanud poolfinaalides 11 kohtumist ning nendest on võidetud koguni 9 ning kaotatud ainult 2. Monaco on seejuures Meistrite liigas pidanud seni võõrsil 3 poolfinaalmängu ja võidurõõmu ei ole nad seni tunda saanud.

Eurosarjades koduväljakul peetud kohtumistes püsib Juventus kaotuseta juba 22 mängu järjest.

Mida treenerid ütlesid?

Leonardo Jardim (AS Monaco): «Peame ründama avatud meelega ning jätma negatiivsed mõtted kõrvale. Esimeses mängus suutsime väravale teha Juventusega võrdselt pealelööke, kuid nemad olid palju külmaverelisemad. Loomulikult on neil rohkem kogemusi, kuid kaotasime, kuna me ei suutnud oma võimalusi ära kasutada. Tahame hoida oma unistust elus. Meie eesmärk on jõuda finaali.»

Massimiliano Allegri (Juventus): «Oleme füüsiliselt heas seisundis. Peame mängima rahulikult, kuid peame olema kogu aeg valvsad, kuna meid ootab ees raske mäng. Esimese kohtumise tulemusest ei maksa väga suurt numbrit teha, kuna meid ootab ees veel 90 minutit jalgpalli. Peame mängima õige lähenemisega ning panema Monaco surve alla. Me ei tohi liialt palju mõelda oma eduseisule.»

Eeldatavad algkoosseisud

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Pjanić, Khedira; Dani Alves, Dybala, Mandžukić; Higuaín.

Monaco: Subašić; Mendy, Jemerson, Glik, Sidibé; Bernardo Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar; Mbappé, Falcao.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles