Eesti kulturistid tõid lisaks võidetud medalitele koju ka dopingupatuste medalid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Anissimov.
Oleg Anissimov. Foto: fitness.ee

3.-7. maini Hispaanias Santa Susannas toimunud kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistlustelt tõid eestlased koju 2 kuldmedalit (sealhulgas üks absoluutarvestuse kuldmedal), 2 pronksmedalit ning 6 kohta finaalides. Lisaks toodi kaasa ka 2015. aastal pärast dopingukontrollide tulemusi medalikohale tõusnud Peep Reinarti pronksmedal ning Oleg Anissimovi hõbedamedali asemel kuldne autasu.

Sel korral tegi säravaima tulemuse Arida Muru, kes juunioride bikiinifitnessi pikkuskategoorias -166 cm võttis kuldmedali. Lisaks astus Muru võistlusesse kõikide juunioride bikiinifitnessi kategooriate võitjatega. Seal edestas ta samuti kõiki ning pälvis absoluutse juunioride EM-tiitli, kirjutab fitness.ee.

Bikiinifitnessi pikkuskategoorias -166 cm sai tasavägises heitluses Helena Mang pronksmedali. Jane Tammearu pääses kategoorias +172 cm finaali ehk kuue parima sekka ning võttis 6. koha.

Medali võitis ka Ott Kiivikas, kes osales esmakordselt masters kulturismikategoorias (mehed vanuses 40-44) ning sai kaela pronksmedali.

Klassikalises kulturismis võistlesid Rain Kuusnõmm ja Siim Savisaar. Kuusnõmm saavutas kategoorias -168 cm 5. koha ning Savisaar -180 cm 4. koha.

Esmakordselt oli tiitlivõistluste kavas uus spordiala Wellness Fitness, kus Õnnela Raudsepp pääses kindlalt finaalidesse ning saavutas 6. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles