Foto: autojuht sõitis trenni teinud maailma parimale jalgratturile sihilikult otsa (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Froome.
Chris Froome. Foto: Fabrice Coffrini/AFP/Scanpix

Viimasest neljast Tour de France’ist kolm võitnud Suurbritannia jalgrattaäss Chris Froome pidi treeningul üle elama äärmiselt ärevad hetked, kui auto talle otsa sõitis.

Team Sky ridadesse kuuluv Froome teatas Twitteris, et talle sõideti otsa sihilikult. Ratturi sõnul sõitis autojuht talle kuni kõnniteeni järele. Õnnetuse järel olevat autojuht kohe sündmuskohalt põgenenud.

Froome postitas sotsiaalmeediasse foto purunenud jalgrattast ning lisas, et tema endaga on õnneks kõik korras.

31-aastane Froome elab Monacos koos oma naise Michelle'i ja poja Kellaniga. Froome tegi sotsiaalmeediasse postituse Beasoleili piirkonnas ehk ratturile sõideti otsa üsnagi tema kodu lähedal.

31-aastast Froome’i on viimastel aastatel peetud maailma parimaks mitmepäevasõitjaks ja selle tulemusena on tal ette näidata kolm üldvõitu Tour de France’ilt (2013., 2015. ja 2016. aastal).

Lisaks on ta tuuril suutnud võita 7 etappi. 2015. aastal krooniti ta ka maailma kõige mainekama mitmepäevasõidu parimaks mägironijaks.

Vuletal on ta aastate jooksul võitnud 2 etappi. Vueltal on ta 2011., 2014. ja 2016. aastal tulnud kokkuvõttes 2. kohale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles