Kullamäe pahandas Postimehe kriitika peale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna jaoks lõppeb tänavune hooaega koduste meistrivõistluste pronksiseeriaga. Viimati jäi Tartu meeskond finaalist välja 2003. aastal. Eelmisel nädalal lahkas Postimees tartlaste esindusmeeskonna probleeme, kui Tartu oli Rapla vastu poolfinaalseerias mängudega 0:2 taga. Lõpus jõudiski Rapla tulemusega 3:1 finaali, kuid Kullamäe leiab, et neile tehti siiski liiga.

Postimees kirjutas eelmisel nädalal, et Tartu esindusmeeskond seisab kuristiku serval ja Raplale kaotamisega sinna ka langeti. Kullamäe sõnul ei ole see aga õiglane hinnang.

«Ma ei ole sellega absoluutselt nõus. Minu meelest on see isegi natukene pahatahtlik,» leidis Kullamäe Tartu Postimehele antud intervjuus. «Me ei saa vaadata ainult ühe seeria pealt, et me teeme oma asja jube halvasti ... Tuleb vaadata laiemat pilti. Tuleb vaadata professionaalset meeskonda ja Tartu üldist korvpalli. Mina näen neid asju väga positiivselt.»

Tartlaste peatreeneri sõnul läks esindusmeeskonna hooaja lõpp tõesti kehvasti, kuid ta loodab, et peagi tulevad peale uued noormängijad, kes Tartu korvpalli taas kõrgemale tõstavad.

«Ei saa lahmides hinnata ühe profimeeskonna ebaedu ... Jah, ma tunnistan, see on pettumus ja olen valmis selle eest vastutama, aga rääkida kuristikust ja et Tartu korvpall on halvas seisus ... Kindlasti see nii ei ole. Inimesed pingutavad Tartus iga päev selle nimel, et korvpall kuhugi ei kaoks ja et meil tuleks veel rohkem mängijaid oma korvpallikoolist,» rääkis Kullamäe.

Kullamäe usub, et Tartu finaalist välja jäämises võib olla ka nii mõndagi positiivset. Enda tuleviku kohta lubas ta sõna võtta hooaja lõppedes.

Eesti korvpallimeistrivõistluste pronksiseeria Tartu Ülikooli ja Pärnu Sadama vahel algab neljapäeval Tartus. Seeria peetakse kolme võiduni.

Loe Postimehe eelmise nädala artiklit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles