Wembley staadionil toimub järgmisel aastal taas võimas poksimatš

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury on praegustest üliraskekalu poksiässadest kõige kõvem jutumees.
Tyson Fury on praegustest üliraskekalu poksiässadest kõige kõvem jutumees. Foto: Lee Smith/REUTERS/Scanpix

Tippsporti tagasi pürgiv Suurbritannia poksiäss Tyson Fury andis teada, et järgmise aasta kevadeks on juba broneeritud Wembley staadion ning siis saab toimuma tema ning Anthony Joshua poksimatš.

Fury tahab tippsporti naasta 8. juulil, kuid seni ei ole veel selgunud, kes võiks olla tema vastane.

Fury ei ole ringis käinud alates 2015. aasta novembrist, kui ta alistas üliraskekaalu tiitlimatšis ukrainlase Vladimir Klitško.

«Eddie Hearn (Joshua promootor) on juba broneerinud järgmise aasta aprilli üheks kuupäevaks Wembley staadioni,» sõnas Fury Daily Telegraphile. «Maailmas ei ole ühtegi teist staadionit, kus see matš võiks toimuda.»

Fury sõnul võiks tema ja Joshua matš toimuda isegi varem, kuid tõenäoliselt peab Joshua vahepeal veel ühe duelli. «Ma võitleksin Joshuaga juba oktoobris, kuid usun, et ta peab esmalt Klitškoga kordusmatši,» lisas Fury.

Joshua valduses on praegu IBFi, IBO ja WBA meistrivööd. Seni on ta võitnud kõik oma profikarjääri 19 matši nokaudiga. Fury on võitnud samuti kõik oma matšid - britil on kirjas 25 võitu, millest 18 on tulnud nokaudiga.

Anthony Joshua oma meistrivöödega pärast Vladimir Klitško alistamist.
Anthony Joshua oma meistrivöödega pärast Vladimir Klitško alistamist. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles