Graafik: noore ründetähe algkoosseisu kuuludes jääb ManU reeglina võiduta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Rashford.
Marcus Rashford. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond peab hooaja lõpuni läbi ajama ründestaari Zlatan Ibrahimovicita ning nii on tipuründes koha sisse võtnud 19-aastane Marcus Rashford. Kui uurida veidike lähemalt statistikat, siis selgub, et Rashfordi algkoosseisus kasutamine tähendab ManU jaoks reeglina punktide kaotamist.

Rashford on sel hooajal Premier League’is pääsenud algkoosseisu 16 korda ning nendest mängudest on suudetud võita ainult 4. Seejuures on 10 mängu lõppenud viigiliselt ning 2 ManU kaotusega.

Kui Rashford on jäänud algkoosseisust välja, siis nendest mängudest on võidetud koguni 13, viigistatud 4 ning kaotatud 2.

Ehk protsentuaalselt öeldes on Rashfordi algkoosseisu kuulumisel korral võidetud 25 protsenti mängudest. Kui Rashford on avavile ajal aga pingil istunud, siis nende matšide puhul on ManU võiduprotsent koguni 68,4.

Inglismaa kõrgliigas on Rashford kokku pidanud sel hooajal 30 mängu: 16 korda on ta alustanud algkoosseisus ja 8 korda sekkunud vahetusest (11 korda on noormees jäänud aga pingile). Selle ajaga on ta kirja saanud 5 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles