MMA-võitleja Helin Paara kaotas Rootsis tehnilise nokaudiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti vabavõitleja Helin Paara pärast matši. Seekord pidi Euroopa meistritiitliga pärjatud sportlane võtma vastu kaotuse.
Eesti vabavõitleja Helin Paara pärast matši. Seekord pidi Euroopa meistritiitliga pärjatud sportlane võtma vastu kaotuse. Foto: Vallo Hannus

Laupäeva õhtul astus Eesti vabavõitleja Helin Paara Stockholmis IRFA 12 võitlusõhtul vastamisi debüüdi teinud rootslanna Bea Maleckiga. Malecki näol on tegu tipptasemel püstivõitlejaga, muuhulgas on tema saavutuseks nii maailma- kui ka Euroopa meistritiitel taipoksis (IFMA). Eestlanna pidi aga debütandile tehnilise nokaudi järel alla vanduma.

Paara sõnul läks matšiks valmistumine hästi. Ka matšieelne tunne oli hea, kuid mänguplaani ellu viia ei õnnestunudki. «Esimeses raundis jõudsin üsna hästi klintši, aga sealt paremasse asendisse edasi liikumise ja mahaviimisega jäin toppama. Löömisdistantsil sain samuti hästi hakkama, kuigi vastase taipoksitaust tekitas natuke aukartust,» kirjeldas Paara. 

Tagantjärele treeneri Vallo Hannusega analüüsides leidis Paara, et eestlanna võinuks löökidega enesekindlamalt peale minna.

Teises raundis jäi Eesti esivõitleja puuri ääres halba asendisse: vastane jõudis talle peale ja asus ründama löökidega. Enamik neist läks küll kaitsesse, kuid sealt välja pääseda Paaral enam ei õnnestunud. Kohtunik katkestas matši ja Paaral tuli võtta kaotus tehnilise nokaudiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles