Ott Tänak saab Portugali MM-ralliks veel ühe konkurendi juurde

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khalid Al Qassimi.
Khalid Al Qassimi. Foto: FRANCISCO LEONG/AFP/Scanpix

Sheikh Khalid Al Qassimi naaseb poole aasta pikkuse pausi järel taas autoralli MM-sarja, kui ta kihutab Portugali MM-rallil Citroeni WRC masinaga.

Khalid Al Qassimi on viimasel ajal näidanud head hoogu – ta võitis nii Dubai Baja kui ka Abu Dhabi kõrberalli.

«Oleme Portugali ralliks väga hästi valmistunud. Viimasest WRC-rallist on möödas umbes pool aastat,» sõnas viimati MM-tasemel eelmise aasta Hispaania rallil osalenud Khalid Al Qassimi The Nationali veergudel. «Seejuures sõidan uue Citroen C3 WRC autoga esmakordselt tipptasemel.»

«Mul tuleb Sardiinias toimuval testil nüüd ära kasutada kõik võimalused, et uue autoga tutvuda. Üritan oma enesekindlust ralli käigus kasvatada,» lisas Khalid Al Qassimi.

Portugali rallil tuleb koos Araabia Ühendemiraatidest pärit Khalid Al Qassimiga nüüd starti koguni 4 Citroeni WRC-autot. Lisaks on joonel Kris Meeke, Craig Breen ja Stephane Lefebvre.

Khalid Al Qassimi parimaks tulemuseks on MM-sarjas seni olnud 5. koht 2011. aasta Austraalia rallil.

Portugali ralli toimub 18.-21. maini.

Portugali ralli eel saab kuulda ka üldarvestuses 4. kohta hoidva Ott Tänaku mõtteid. Vaata intervjuud täna õhtul Reporteris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles