Arsenal möödus ManUst ning hoiab lootusi elus

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez lõi Southamptoni võrku oma tänavuse Premier League'i hooaja 20. värava.
Alexis Sanchez lõi Southamptoni võrku oma tänavuse Premier League'i hooaja 20. värava. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sai Londoni Arsenal 35. voorus võõrsil 2:0 jagu Southamptonist, möödus liigatabelis Manchester Unitedist ning hoiab seega veel lootusi elus lõpetamaks hooaeg nelja parema seas, tänu millele saaks mängida järgmine aasta Meistrite liigas.

Kui avapoolajal väravat ei nähtud, siis 60. mänguminutil avas skoori Tšiili koondise tähtmängija Alexis Sanchez, kes lõi oma tänavuse Premier League’i hooaja 20. värava. Seitse minutit enne normaalaja lõppu lisas teise tabamuse vahetusest sekkunud Olivier Giroud.

Siiski polnud kohtumine Southamptoniga Arsenali jaoks üdini lilleline, kuna teisel poolajal pidi vigastuse tõttu väljakult lahkuma nende poolkaitsja Alex Oxlade-Chamberlain, kelle trauma ei pidavat aga meeskonna peatreeneri Arsene Wengeri sõnul väga tõsine olema.

«Me olime keskendunud ning tegutsesime meeskonnana. Tegime järjekordse nullimängu ning tean, et lähme hea hooga edasi ja lööme taas väravaid,» rääkis Wenger.

Kolm võidupunkti teeninud Arsenal möödus seega liigatabelis Manchester Unitedist, olles kogunud 35 mänguga 66 punkti, mida on ühe silma võrra rohkem kui Punastel Kuraditel. Seejuures jääb Arsenal neljandal kohal paiknevast Manchester Cityst maha ühe ning kolmandal positsioonil asuvast Liverpoolist nelja silmaga, kellel on üks mäng enam peetud. Southampton paikneb 42 punktiga kümnendal real.   

Premier League'i esikuuik:

  1. Londoni Chelsea 84 punkti (35 mängu)
  2. Tottenham Hotspur 77 (35)
  3. Liverpool 70 (36)
  4. Manchester City 69 (35)
  5. Londoni Arsenal 66 (35)
  6. Manchester United 65 (35)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles