Madridi avaringis Kontaveidi alistanud ameeriklanna edulugu sai läbi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coco Vandeweghe.
Coco Vandeweghe. Foto: RHONA WISE/AFP/Scanpix

Madridi tenniseturniiri avaringis Eesti naiste esireketist Anett Kontaveidist (WTA 66.) kahes setis 6:4, 7:6 jagu saanud ameeriklanna Coco Vandeweghe (WTA 20.) senine edukas turniiri lõppes täna, kui ta kaotas veerandfinaalis kindlalt 1:6, 1:6 rumeenlannast tiitlikaitsjale Simona Halepile (WTA 8.).

Kui Madridis toimuva turniiri teises ringis alistas 25-aastane Vandeweghe 6:2, 4:6, 6:3 sakslanna Laura Siegemundi (WTA 35.) ning kolmandas ringis 5:7, 6:4, 7:5 hispaanlanna Carla Suarez Navarro (WTA 24.), siis Halepi vastu ei tekkinud tal mingit võimalust.

Halep kohtub poolfinaalis aga Kiki Bertensi (WTA 19.) ning Läti esinumbri Anastasija Sevastova (WTA 22.) vahelise matši võitjaga.

Kui järgmisena toimub juba tuleval nädalal mainekas Rooma turniir, mille põhitabelisse püüab kvalifikatsioonist pääseda ka 21-aastane Kontaveit, siis eelkõige on tennisehuviliste pilgud suunatud maikuu lõppu ning juuni algusesse.

Nimelt toimuvad 28. maist 11. juunini Prantsusmaa lahtised meistrivõistlused, millele on võimalik kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel. Otseülekandes näitame kõiki Anett Kontaveidi mänge ning nii meeste kui ka naiste poolfinaale ja finaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles