Matemaatikaeksamilt eritranspordiga finaalmatšile

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti tagamängija Carl-Eric Uibo.
Põlva Serviti tagamängija Carl-Eric Uibo. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna hommikul kell 10 alustab Carl-Eric Uibo Võrus matemaatika riigieksamit, mis lõpeb 15.30. Kolm ja pool tundi hiljem tuleb abituriendil juba käsipalliplatsil Eesti meistri tiitli nimel võidelda. Sihid on kõrged mõlemal rindel.

«Muidu käib õppimise ja käsipalli ühitamine kenasti, sest neljast said tunnid läbi ja Serviti trenn algab seitsmest, ent eksamiperiood on keerulisem. Pea ju kooliasju täis ja kartsin esimese finaalmängu eel, kas saan hakkama. Aga proovisin mõtted mujale viia ja õnnestus,» meenutab Uibo matši, kus tema viiel väraval oli Serviti 23:21 võidus määrav roll.

Paar minutit pärast üleeilset lõpusireeni möönis kõrvuni naeratav Uibo, et sai hakkama karjääri parima esitusega. Noormehe tänane eesmärk number üks on saavutust korrata. Aga mitte palliplatsil – kuigi ka see oleks tore! –, vaid matemaatikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles