Video: Spurs pühkis Rocketsi eesotsas NBA staarhabemikuga oma teelt ning sammus finaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LaMarcus Aldridge (paremal) viskas 34 punkti ning vedas oma koduklubi San Antonio Spursi läänekonverentsi poolfinaalis võidule Houston Rocketsi üle.
LaMarcus Aldridge (paremal) viskas 34 punkti ning vedas oma koduklubi San Antonio Spursi läänekonverentsi poolfinaalis võidule Houston Rocketsi üle. Foto: Troy Taormina/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA alistas San Antonio Spurs läänekonverentsi poolfinaalis neljandat korda 114:75 Houston Rocketsi ning jõudis seega mängudega 4:2 oma konverentsis finaali, kus minnakse vastamisi mulluse finalisti Golden State Warriorsiga.

Kodus mänginud Rocketsil ei tekkinud Spursi vastu mingit võimalust, sest neile kaotati kõik neli veerandaega: 24:31, 18:30, 22:26, 11:27. Seejuures suutis Spurs niivõrd ülekaaluka võidu teenida olenemata asjaolust, et nende üks liidermängija Kawhi Leonard jäi vigastuse tõttu kohtumisest eemale.

Spursi võidus mängis suurt rolli LaMarcus Aldridge, kes viskas koguni 34 punkti ning võttis maha 12 lauapalli. Jonathan Simmons lisas 18 punkti, Pau Gasol aga kümme punkti ning lisaks 11 lauapalli. Rocketsi parimana kogus oma kontole Trevor Ariza 20 silma, Clint Capela tõi 15 punkti ning hankis 12 laupalli, kuid NBA staarhabemik James Harden viskas vaid kümme punkti ning andis seitse korvisöötu.

Nii kohtuvad läänekonverentsi finaalis Golden State Warriors ja San Antonio Spurs. Idakonverentsis on finaali jõudnud tiitlikaitsja Cleveland Cavaliers, kes ootab endale vastast paarist Boston Celtics - Washington Wizards (nelja võiduni peetavat poolfinaalseeriat juhib praegu mängudega 3:2 Celtics).

San Antonio Spursi ja Houston Rocketsi mängu tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles