Maailma esireket sai 20-aastaselt horvaadilt sugeda

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray pidi taas kaotusvalu tundma.
Andy Murray pidi taas kaotusvalu tundma. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

Meeste maailma tennise esinumber Andy Murray langes Madridis toimuval turniiril konkurentsist juba 16 parema seas ehk kaheksandikfinaalis, kui kaotas 20-aastasele horvaadile Borna Coricile (ATP 59.) kahes setis 3:6, 3:6.

Murray’l pole tänavune hooaeg kõige säravam olnud, kuna 16 parema seas oli britt sunnitud reketid pakkima nii eelmisel kuul Monte Carlos kui ka poolfinaalis Barcelonas, kirjutab BBC. Seejuures on Murray 2017. aastal võitnud 75 protsenti oma mängudest (20st 15).

«Ma pean kindlasti olema praegu mures. Alati pole kõige halvem matši kaotada, kuid pettumust võib valmistada see viis, kuidas sa kaotad,» rääkis Murray pärast kaotust noorele horvaadile. Tähelepanuväärse tõigana tasub aga märkida, et Murray’l polnud see esimeseks kaotuseks Corici vastu, kuna 2015. aastal toimunud Dubai turniiril pidi britt tunnistama samuti noore konkurendi 1:6, 3:6 paremust.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles