Otseblogi: Kalev/Cramo võttis teisel poolajal Rapla vastu vägisi oma (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpallimeistrivõistluste finaalseeriat asus juhtima BC Kalev/Cramo, kui alistas Rapla AVIS Utilitase 72:52 (30:32). Esimesel poolajal võimsalt korvi all tegutsenud Rapla jõud rauges teisel poolajal.

Kalevi poolel oli avapoolajal suuri probleeme lauavõitluse ja palli kontrollimisega, ent see saadi hiljem kontrolli alla. Avaveerandil võttis Rapla 17 lauda, neist 7 ründes. Kalevil on selleks ajaks koos 6 lauapalli. Lõpuks võtsid mõlemad meeskonnad 44 lauda.

Kalevi resultatiivseimaks kerkisid võrdselt 14 punktiga Branko Mirkovic ja Cedric Simmons. Raplale tõi Sven Kaldre 11 silma. Kogu statistika!

Loe Postimehe tekstipõhist otseülekannet!

ENNE MÄNGU

Poolfinaalseerias alistas Kalev/Cramo mängudega 3:0 Pärnu Sadama, esimest korda ajaloos finaali jõudnud Rapla oli kokkuvõttes 3:1 parem Tartu Ülikoolist. 

Rapla on ainus klubi, kelle vastu Kalev/Cramo on tänavu miinuses. Võidud on 1:1, korvide vahe on +13 Rapla kasuks. 

Nimelt alistasid Aivar Kuusmaa hoolealused meistriliiga hooaja avavoorus koduses Sadolini Spordihoones tallinlased 82:66. Teise omavahelise kohtumise võitis Kalev 80:77. Ometi kuulus mõlema mängu viimane veerand üsna selgelt Raplale.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles