Eesti jalgpallikoondist ootab novembris eksootiline võistlusturnee Vaiksel ookeanil

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaikse ookeani turneel on Eesti esimene vastane Fidži, kelle U23 koondis osales Rio de Janeiro olümpial.
Vaikse ookeani turneel on Eesti esimene vastane Fidži, kelle U23 koondis osales Rio de Janeiro olümpial. Foto: NELSON ALMEIDA/AFP/Scanpix

Eesti jalgpallikoondis on viimase kümnendi jooksul mänginud näiteks Ekvatoriaal-Guinea, Saint Kittsi ja Nevise ning El Salvadoriga. Aga see on kukesupp võrreldes eksootikaga, mis ootab Sinisärke ees novembris, kui sõidetakse Vaikse ookeani ringreisile.

15. novembril istutakse Tallinnas lennukisse, et järgmisel õhtul maanduda Fidži pealinnas Nadis, kus kohaliku meeskonnaga 19. novembril maavõistlus peetakse. Järgnevad matšid Vanuatul (23. november) ja Uus-Kaledoonias (26. november).

«Idee minna Okeaania turneele on päris vana, konkreetne kirjavahetus pärineb näiteks aastast 2013. Tunamullu loodud B-koondise kontseptsioon andis plaani teostamiseks tõuke ja konkreetse aja,» räägib jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles