Sven Kaldre videointervjuus: oli näha, et me ei tulnud finaali ainult osalema

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rapla korvpallimeeskonna resultatiivseim mängija tänases esimeses finaalmängus oli Sven Kaldre 11 silmaga. Mees nentis Postimehele antud videointervjuus, et vaatamata 52:72 kaotusele külalistel häbenemiseks põhjust pole.

Rapla võitis Kalev/Cramo vastu võõral väljakul poolaja 32:30, ent kaotas lõpuks terve mängu 20 punktiga. «Kuidagi kolmanda veerandi keskel hakkas neil see rong minema ja me ei saanud neid enam pidama. Oleksime kolmanda veerandi kuidagi ära kannatanud, oleks lõpus ka rohkem mängu olnud,» võttis Kaldre kohtumise kokku.

Teisel poolajal läks Raplal käest ka esimesel poolajal kindlalt kontrollitud lauavõitlus. Kaldre nentis, et kalevlased tulid vaheajalt tagasi väljakule veidike agressiivsemalt, aga mure oli ka nende enda mängus «Võib-olla oleks pidanud mängima natukene meeskondlikumalt. Seda sai ka poolajal rõhutatud. Aga eks vaatame tänase matši üle ja teeme omad korrektuurid – pühapäeval juba uus mäng!»

Vähemalt saatsid raplakad Kalev/Cramole selge sõnumi, et midagi lihtsalt suuremale meeskonnale ei anta. «Püssi põõsasse ei ole me visanud. Meie mängime ikka võidu peale ja ei tulnud siia finaali ainult osalema. Ma arvan, et seda oli ka täna näha – midagi häbenema me ei pea.

Enne mängu treener ütles, et meil ei ole kaotada mitte midagi ja me teame seda. Me oleme juba teinud midagi ägedat. Kui suudaksime mõned võidud või üldse kogu seeria ära võtta, oleks puhta hullumaja lahti,» muigas Kaldre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles