Novosjolov ja Priinits kvalifitseerusid Pariisi MK-etapil põhiturniirile

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov ja Sten Priinits
Nikolai Novosjolov ja Sten Priinits Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pariisis peetaval meeste epee MK-etapil on selgunud 64 paremat vehklejat ja nende seas on ka kaks Eesti meesvehklejat – Nikolai Novosjolov ja Sten Priinits. 

Pariisis peetaval meeste epee MK-etapil on selgunud 64 paremat vehklejat ja nende seas on ka kaks Eesti meesvehklejat – Nikolai Novosjolov ja Sten Priinits. Kokku osales 299 vehklejat.

Novosjolov tänu kõrgele asetusele maailma edetabelis täna eelringides vehklema ei pidanud. Priinits sai alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse ning pidi pääsuks 64 sekka veel tegema kaks lisamatši. Esmalt alistas ta torgetega 12:11 jaapanlase Naoyuki Kitamura ja otsustavas kohtumises Venemaa vehkleja Alan Fardzinovi 15:12.

Homsel põhiturniiril kohtub Novosjolov avaringis Venemaa esindaja Georgiy Brueviga (Eesti aja järgi kell 12.00 sinisel rajal) ja Priinits Venetsueela vehkleja Francisco Limardoga (Eesti aja järgi kell 12.00 kollasel rajal).

Vaata turniiritabelit! Võitlust saab vaadata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles