Kontaveit alustas mainekat Rooma turniiri võidukalt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Peter Klaunzer/AP/SCANPIX

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 66.) alustas 2,7 miljoni USA dollari suuruse auhinnafondiga Rooma tenniseturniiri võidukalt, kui ta alistas kvalifikatsiooni avaringis 6:2, 4:6, 6:1 slovakitari Jana Cepelova (WTA 86.).

Kontaveit lõi 2 tundi ja 3 minutit kestnud kohtumise jooksul 5 serviässa. Cepelova ühtegi ässa ei löönud. Topeltvigu tegi eestlanna koguni 12 ning slovakitar 6.

Kõikidest pallivahetustest võitis Kontaveit 98 ning Cepelova 80.

Kvalifikatsiooni teises ringis kohtub Kontaveit nüüd Kolumbia esindaja Mariana Duque-Marinoga (WTA 98.), kes alistas 7:6 (7:4), 7:5 venelanna Natalia Vihhjantseva (WTA 70.).

Kontaveidi ja Duque-Marino vahelise matši võitja pääseb põhiturniirile. Kokku pääseb läbi kvalifikatsiooni põhiturniirile 8 mängijat.

Enne matši:

Kontaveit on endast kaks aastat vanema slovakitariga seni kohtunud ühe korra – 2014. aasta Bastadi turniiri kaheksandikfinaalis jäi peale Cepelova skooriga 6:4, 6:3.

Kontaveidi ja Cepelova vahelise matši võitja mängib kvalifikatsiooni teises ringis Kolumbia esindaja Mariana Duque-Marinoga (WTA 98.) või venelanna Natalia Vihhjantsevaga (WTA 70.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles