Tanel Sokk tegi mängu ja Tartul pronksmedalid peaaegu taskus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk (vasakul) ja Domiykas Milka (paremal).
Tanel Sokk (vasakul) ja Domiykas Milka (paremal). Foto: Margus Ansu

Eesti korvpallimeistrivõistlustel on pronksmedalitele lähedal Tartu Ülikool, kes asus kolme võiduni mängitavat seeriat Pärnu Sadama vastu mängudega 2:0 juhtima. Laupäeval Pärnus peetud matši võitsid tartlased 66:58.

Neljanda veerandaja keskpaigas olid pärnakad veel korralikult mängus sees, kuid siis asus otsustaja rolli Tanel Sokk, kes tabas mitu tähtsat viset. Lõpuks jäi Soku arvele 14 punkti ja lisaks ka 8 resultatiivset söötu.

Tartlaste resultatiivseim oli Dominykas Milka 21 punktiga. Pärnule tõid Edvinas Seskus 15 ja Domagoj Bubalo 14 silma.

«Ikkagi korralik pusimine oli. Ehkki algusest peale juhtisime. Selles seerias on silma jäänud, et puudu on keegi, kes rünnakul on nõus enda peale võtma ja ära tegema. Selles osas tuleb seekord kindlasti kiita Milkat. Loodame väga esmaspäeval hooaja ära lõpetada. Kolmas kohtumine on õnneks meie kodumäng, nii võiks hakkama saada küll,» võttis mängu kokku Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe.

Seeria kolmas kohtumine peetakse esmaspäeval kell 19.10 Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles