Chelsea meistriks tüürinud Contel on suured plaanid

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Conte tähistamas tiitlivõitu Chelsea meeskonna eesotsas.
Antonio Conte tähistamas tiitlivõitu Chelsea meeskonna eesotsas. Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images/Scanpix

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna tänavu oma debüüthooajal Premier League’i meistriks vedanud Antonio Conte ütles, et soovib sama klubi eesotsas jätkata tööd ka tuleval hooajal ning arendada meeskonda edasi.

Itaalia meedia juttude järgi oodatakse 47-aastast Contet pärast Chelsea’ga meistriks tulekut kodumaale tagasi, kuid endisel Itaalia jalgpallikoondise peatreeneril on teised plaanid. «Jah, ma soovin selle meeskonnaga jätkata ka järgmisel hooajal. Me peame arendama end edasi,» rääkis Conte ajakirjanikele.

«Oleme viimase üheksa kuu jooksul meeskonnaga omajagu koostööd teinud. Selle ajaga on neil selgeks saanud minu mänguplaan ning mina olen seevastu neid tundma õppinud. Soovime üheskoos veelgi enam areneda,» ütles Conte.

Küsitav on aga järgmise hooaja valguses see, kas Conte suudab hoida Chelsea käimasoleva hooaja võtmemängijaid endiselt klubis, sest väidetavalt on Hiina liikumas staarründaja Diego Costa ning Belgia poolkaitsjat Eden Hazardi on seostatud Madridi Realiga.

Sellest hoolimata võib Londoni vutitiim saada tänavu veel ühe tunnustuse osaliseks, sest 27. mail minnakse FA Cupi finaalis vastamisi linnarivaali Arsenaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles