Galerii: Teisel poolajal võimsalt naasnud Rapla alistus teist korda järjest Kalevile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalli meistriliigas alistas BC Kalev/Cramo kodusaalis Rapla Avise 75:72 ning juhib finaalseeriat 2:0. Avapoolaja kaheksa punktiga (33:41) kaotanud Rapla suutis kohe teise poolaja alguses tabloole tuua viigiseisu ning viimasele veerandajale mindi ka 56:55 eduseisul. Veel viis sekundit enne kohtumise lõppu oli Rapla vaid kolme punktiga taga, kuid ei suutnud viimasel rünnakul viigistada. Loe Postimehe tekstipõhist ülekannet!

Võitjate resultatiivseim oli 17 punkti visanud Mark Tollefsen, Vitali Ljutitš viskas 15, Brnko Mirkovic ning Mickell Gladness mõlemad 11 silma.

Rapla parim oli täna mängu vahetusest alustanud Rasham Suarez 17 punktiga. Indrek Kajupank viskas 16, Thomas van der Mars 14 ning Martin Paasoja 12 punkti.

Seeria kolmas mäng toimub neljapäeval Raplas.

ENNE KOHTUMIST:

Avakohtumises suutis hea korvialuse tegutsemisega hiilanud Rapla vastu pidada esimese poolaja, kuid teisel poolajal said Alar Varraku hoolealused oma mängu toimima ning võtsid magusa võidu.

Varrak ei taha kõigest hoolimata Raplat kuidagi alahinnata. «Kui Rapla on finaalis, siis ta ei saa kehv olla. Selge on see, et oleme selles seerias favoriidid. Aga me peame seda ka tõestama. Aivar kindlasti nuputab järgmises mängus midagi uut veel välja, millega tuleb hakkama saada.»

Rapla peatreener Aivar Kuusmaa sõnas, et Rapla peab meeskondlikult mängima hakkama. «Kui me ei hakka võistkondlikult mängima isegi siis, kui oleme väsinud, siis läheb raskeks,» rääkis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles