Dramaatilise sõnumi saanud Pogba jääb kohtumisest Tottenhamiga eemale

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images/SCANPIX

Eelmisel suvel rekordilise 105 miljoni euro eest Manchester Unitedi jalgpalliklubiga liitunud staarmängija Paul Pogba ei osales Punaste Kuradite eest tänases kohtumises Tottenhami Hotspuriga, kuna tema isa suri reedel.

79-aastane Fassou Antoine Pogba lahkus siit ilmast raske ning pika haiguse tagajärjel.

Seejuures jäävad lahkunud isa mälestama ka Pauli (24) vanemad kaksikutest vennad Florentin (26) ja Mathias (26), kes teenivad leiba samuti jalgpalluritena vastavalt Prantsusmaal Saint-Etienne’is ning Hollandis Rotterdami Spartas.

Mullu suvel toimunud jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel käisid kaksikud ning isa vaatamas Prantsusmaa koondise mängu Šveitsiga, misjuures kandsid Florentin ja Mathias särke tekstiga «Head isadepäeva». Kui Paul esindab Prantsusmaa koondist, siis kaksikud kuuluvad Guinea koondise rivistusse.

Märtsis jagas Paul oma Instagrami kontol fotot, kus ta annab oma isale 79. aasta sünnipäeva puhul sünnipäevatordi. «Palju õnne, kallis isa. Olen õnnistatud, et saan sinu poeg olla,» kirjutas ta toona.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles