Video: Madrid kasutas kavalust, Ronaldo purustas järjekordse fenomenaalse tähise

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Francisco Seco/AP

Madridi Real astus sammukese Hispaania liiga tiitlile ligemale, kui alistas 4:1 Sevilla. Seejuures jõudis Cristiano Ronaldo taas oma karjääris märgiliste tähisteni. 

Madrid asus juhtima juba 10. minutil, kui vastane aeti sõna otseses mõttes tuliselt marru. Nimelt üllatas Nacho Fernandez vastaseid põneva karistuslöögilahendusega, virutades palli väravasse samal ajal, kui Sevilla mängijad alles müüri sättisid. Värav oli reeglitepärane ning Real läks kohtumist juhtima.

Siis algas aga taaskord Cristiano Ronaldo tähetund: 23. minutil lõi portugallane Reali särgis oma 400. värava ja tegi seisuks 2:0. Sevilla vähendas teise poolaja alguses kaotusseisus minimaalselt, ent 78. minutil jõudis Ronaldo taas sihile.

Tolle tabamusega tõusis Ronaldo samale pulgale 1960ndate staari Jimmy Greavesiga - mõlemad mehed on Euroopa viies tugevamas kõrgliigas (Inglismaa, Saksamaa, Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania) löönud 366 väravat, millest enamat pole suutnud mitte keegi.

FC Barcelona alistas Neymari kübaratrikist ja Luis Suareze tabamuse toel 4:1 Las Palmase ning kuigi liigatabelis ollakse võrdsete punktidega, on Madridi klubil peetud üks kohtumine vähem. Äsja Meistrite liigas Realile alla jäänud Atletico viigistas 1:1 tabeli viimaste sekka kuuluva Real Betisega.

LIIGATABEL:

 LA LIGA
 LA LIGA Foto: LIIGATABEL / LA LIGA


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles