Korvpallifinaali teise mängu küsimused ja vastused

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Rapla AVIS UTILITAS.
Kalev/Cramo - Rapla AVIS UTILITAS. Foto: Tairo Lutter

Et korvpalli Eesti meistrivõistluste finaali avakohtumise kaotas Rapla, oli enne teist kohtumist õhus rohkem nende mängu puudutavaid küsimusi. Püüame neile vastata.

Kas Rapla suudab korvi alt lihtsad visked sisse panna? Avamängus eksiti ses osas lubamatult palju. Suutis, selliseid kingitusi enam ei tehtud. Kui Sven Kaldre apsakas otsustaval hetkel välja arvata..

Kas Rapla liidrid Martin Paasoja ja Thomas van der Mars leiavad oma mängu? Leidsid, mõlemad avamängus kahvatud olnud mehed esinesid liidritele kohaselt. Varu jäi veel sisse ka. Paasoja tõi 12 punkti ja võttis 6 lauda, van der Mars 14 punkti ja 10 lauapalli.

Kas Aivar Kuusmaa kasutab rohkem Indrek Kajupanka ja vähem Jito Koki? Nii oli, Kajupangaga toimis nii kaitse kui rünnak paremini.

Kas Kalev/Cramo sai avamänguga kätte suure enesekindluse ning teine mäng võetakse veel kindlamalt? Avaveerandi järel nii tunduski, ent siis läksid asjad teravaks ja pinge oli suurem kui avamängus. Ning mängu saatus otsustati alles viimasel minutil.

Kas Rapla mängib meeskondlikumalt? Mängis, avamängus anti 10 söötu, eile 15. Pall liikus paremini, asjad toimisid.

Kas Rapla tabab ka kaugelt? Esimeses mängus tabas vaid Sven Kaldre kolm kolmest, teised mitte ühtegi. Et Kalevi vastu mingit võimalust omada, peavad Raplal kaugvisked sisse minema. Eile need ka tabasid. Kokku visati sisse 10–24 ehk 41%, see oli parem kui Kalevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles