NBAs pallinud Gladness: Eesti meistri tiitel oleks minu karjääris kõrgel kohal

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Rapla AVIS UTILITAS. Mickell Gladness (vasakul) võitlemas Rapla keskmängija Thomas van der Marsiga.
Kalev/Cramo - Rapla AVIS UTILITAS. Mickell Gladness (vasakul) võitlemas Rapla keskmängija Thomas van der Marsiga. Foto: Tairo Lutter

Millise emotsiooniga mängib Eesti meistri tiitli nimel korvpallur, kes kätt proovinud maailma tugevaimas ehk NBA korvpalliliigas? Miami Heatis ja Golden State Warriorsis mänginud BC Kalev/Cramo tsenter Mickell Gladness sõnab, et tiitli mastaapsus võib küll riigiti erinev olla, aga mängumehe jaoks on auhind ikkagi väärtuslik.

«Jah, ma olen mänginud NBAs, aga tegelikult pole vahet, kas ma mängin Eestis, USAs või kuskil mujal eksootilises kohas. Seni kuni mind toetatakse, kas pereliikmete või fännide poolt, olen ma rahul!» rääkis NBAs 26 mängu teinud Gladness. Ka eilsel kohtumisel elas talle kaasa poeg Cale, kes pärast mängu isaga pikalt patsu lõi.

Lisaks USA-le Austraalias, Iisraelis, Argentinas ja Hollandis mänginud palluri sõnul on eesmärgid igas riigis sarnased. «Iga võit on tähtis. Eesti meistri tiitel on mulle tähtis, ausalt. See oleks minu karjääris üsna kõrgel kohal!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles