Video: Roma rikkus Juventuse võimaluse tiitlit tähistada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roma mängijad rõõmustavad Radja Nainggolani värava üle.
Roma mängijad rõõmustavad Radja Nainggolani värava üle. Foto: GREGORIO BORGIA/AP/SCANPIX

Jalgpalli Itaalia kõrgliigas oli Torino Juventusel võimalik kindlustada kuues järjestikune meistritiitel, ent võõrsil kaotati lähimale jälitajale AS Romale 1:3.

Mario Lemina viis küll 21. minutil Juventuse juhtima, ent vaid neli minutit hiljem vastas viigiväravaga Daniele de Rossi. Teisel poolajal lisasid tabamuse Stephan El Shaarawy ja Radja Nainggolan.

Juventuse edu Roma ees on siiski jätkuvalt neli punkti ja kui pühapäeval alistatakse kodus tabelis tagantpoolt kolmandal real olev Crotone, kuulub tiitel ikkagi neile. Lisaks on Juventusel varuks mäng 15. kohal oleva Bolognaga. Roma peab teoreetiliste lootuste säilitamiseks alistama nii Chievo kui ka Genoa ja lootma, et Juventus mõlemas allesjäänud mängus vääratab.

Teoreetiline võimalus on ka kolmandal tabelireal oleval Napolil, kellel on Juventusest viis punkti ja Romast üks punkt vähem. Viimati Torinole võõrsil 5:0 sauna kütnud Napoli peab oma kaks viimast kohtumist aga tabeli esimesesse poolde kuuluvate Fiorentina ja Sampdoria vastu.

3. juunil Meistrite liiga finaalis Madridi Realiga kohtuv Juventus lõpetas kaotusega 16 mängu kestnud liigakohtumiste seeria, kus nad ei pidanud vastase paremust tunnistama. Kolmest viimasest liigamängust on aga kirja saadud vaid kaks viigipunkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles