Avalik saladus vormelimaailmas: Bottas saab Mercedeselt uue lepingu (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas sai vormel-1 sarjas elu esimese etapivõidu.
Valtteri Bottas sai vormel-1 sarjas elu esimese etapivõidu. Foto: Pavel Golovkin/AP/Scanpix

Mercedese vormel-1 võistkond, kes sõlmis käesolevaks hooajaks soomlase Valtteri Bottasega aastase lepingu, valmistub pakkuma soomlasele pikemat kontrahti, vahendab Ilta-Sanomat.

Hispaania etapil viibinud Soome ajakirjanike kinnitusel on boksides juba avalik saladus, et Bottas sõidab ka uuel hooajal hõbenoolega. Ametlikku lepingupakkumist ei ole Mercedes talle siiski veel hooaja nii varases faasis teinud ja ka Bottas ei ole tahtnud järgmisest hooajast veel rääkida.

Sotšis peetud Venemaa etapi võitnud ja vormel-1 sarjas elu esimese esikoha saanud Bottasele lõppes Hispaania GP suure pettumusega, sest ta oli sunnitud sõidu mootoririkke tõttu katkestama. Mercedese emafirma Daimleri juht Dieter Zetsche hindab aga Bottast väga kõrgelt nii sõitja kui ka inimesena – eilegi ajasid mehed katkestamisest hoolimata boksiteel väga sõbralikult juttu. Bottasest parem sõitja oleks Mercedes jaoks turul ainult juhul, kui Sebastian Vettel teeks hooaja lõppedes üllatava otsuse ja lahkuks Ferrari ridadest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles