Fotod: lapseootel Egle Eller-Nabi esitles oma bikiinikollektsiooni

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Teist last ootav bikiinifitnessist Egle Eller-Nabi pole koduperenaiseks hakanud, vaid on endiselt tegus naine. Eelmisel nädalavahetusel esitles Eller-Nabi oma bikiinikollektsiooni «Egle by Victory», kust leiavad omale meelepärase kehakatte nii suvise rannailma nautlejad kui tõsiselt fitnessiga tegelejad. 

.Eesti esimene bikiinifitnessi profikaardiga võistleja tuli ideele oma rõivabränd luua eelmisel aastal. «Olen käinud erinevates kohtades võistlemas ning minu fitnessi bikiinivalik on olnud hästi sobiv. Samas kui olen proovinud endale leida rannabikiine, siis on see hästi pikk protsess. Mõtlesin siis, et miks ei võiks lasta samal põhimõttel teha rannabikiine.»

Maadleja Heiki Nabi abikaasa sõlmis koostöö firmaga Victory Bikini ning esimest korda katsetas Eller-Nabi oma kätetööd Las Vegases toimunud bikiinifitnessi olümpiamängudel. Kuigi toona jäi finaalikoht saavutamata, võttis ta ühes hulganisti kogemusi. Ka võistlusväliseid.

«Kuna Las Vegases oli soe ilm, lasingi teha proovimiseks rannabikiinid. Katsetasin erinevaid mudeleid oma pool aastat, aga praeguseks on kollektsioon välja töötatud!»

Ranna-ja võistlusriideid leiab Eller-Nabi sõnul tema kollektsioonist pea igaüks, sest bikiinid tehakse tellimuse peale suuruste järgi. Lisaks saab valida sobiva kanga ning kaunistuse – sädeluse armastajad võivad enda nappi kehakatet kaunistada Swarowski kristallidega. Tõsi, poelettidele need veel ei jõua, vaid individuaalse soovi saab esitada interneti teel. 

Naise sõnul on tema kollektsioon seni hästi vastu võetud. «Laval olid ainult fitnessi võistlejad, kes esindasid erinevaid võistluskategooriaid. Kes oli üliõpilane, karjäärinaine, koduperenaine. Ženja Fokin ütles ka, et kui tavamodell kiirustab bikiinidega lavalt minema, siis neile naistele pidi vihjama, et tulge lavalt alla. Tundub, et nemad tundsid end bikiinides väga mugavalt.»

 

@eglenabi_bikinipro @makeupandtanningpopup @moroccan_tan_baltic @hersajakiri @ilumess

A post shared by Angelika Roos (@angelikaroos) on

Vaata Eller-Nabi bikiine SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles