Wimbledoni pääsenud Šarapova: loomulikult lähen sinna!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: Andrew Medichini/AP

Kuigi võistluskeelu alt vabanenud Maria Šarapova on mänginud vaid kolmel tenniseturniiril, on ta teeninud piisavalt WTA edetabelipunkte, et kindlustada pääs Wimbledoni turniiri kvalifikatsiooni. 

Šarapova alustas Rooma tenniseturniiri kindla 6:4, 6:2 võiduga ameeriklanna Christina McHale'i üle. Võiduga teenis ta 60 WTA punkti, mis tõstavad ta maailma edetabelis 170. kohale ja tagab ühtlasi pääsu Wimbledoni.

Šarapova, keda konkurendid on pärast dopingukaristusest vabanemist materdanud petiseks, kavatseb vastastele edaspidigi oma tennisemänguga meelehärmi tekitada.

«Matšide võitmine toob mulle edasipääsu. Kui pääsesin tänase mänguga Wimbledoni ning mind sinna tahetakse, siis loomulikult võtan kutse vastu ja lähen sinna! Fakt, et olen tagasi ning olen kolm nädalat järjest mänginud, on minu jaoks suur asi. See on minu eesmärk.» vahendab venelanna sõnu AP.

 

Love this shot. Whoever took it, thank you!

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Homme saab Šarapova teada, kas ta saab Prantsusmaa lahtistele tennisemeistrivõistlustele vabapääsme. Venelanna teatas ajakirjanikele, et loosimist ta vaadata ei kavatse, sest keskendub oma mängule. Rooma tenniseturniiri teises ringis kohtub 30-aastane Šarapova Mirjana Lucic-Baroniga. 

 

The Coliseum.

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles