Tartu Ülikool lohutab end pronksmedaliga

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool võitis pronksmedali
Tartu Ülikool võitis pronksmedali Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Üle 13 aasta Eesti korvpalli meistrivõistlustel finaalist välja jäänud Tartu Ülikool lohutab end pronksmedalitega, sest pronksiseeria kolmandas mängus alistati Pärnu 66:57 ning kokkuvõttes võideti seeria 3:0.

Avamängu võitis Tartu 72:54, teises kohtumises oldi võõrsil paremad 66:58. Tänast kohtumist alustas Pärnu märksa paremini ning avaveerand võideti 18:16.

Teisel veerandil läksid külalised suisa seitsme punktiga (29:22) ette, kuid teisel poolajal edu kadus ning domineerima asusid tartlased. 55 sekundit enne lõppu pääses Pärnu veel nelja punkti kaugusele, kuid Mandell Thomase kaugvise lõi taas korra majja.

Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe sõnas, et tegemist oli tema treenerikarjääri raskeima aastaga. «Kõige õpetlikum aasta samuti. Nüüd on iseküsimus, mida ma siit kaasa võtan ja kuhu mul siit minna on,» rääkis ta Pärnu korvpallimeeskonna pressiteate vahendusel. 

Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula jäi tänase mänguga rahule, kuid meeskonna visketabavuse kohta sama öelda ei saanud. «Kogu hooaja kokkuvõttes paneks hindeks nelja, viimasest neljast mängust jääb mõru maik suhu. Proovime uuesti.»

STATISTIKA: 

Mandall Thomas tõi 14 punkti ja 3 lauapalli, Dominykas Milka 12 punkti ja 11 lauapalli, Gert Dorbek lisas 11, Janari Jõesaar 10, Janar Talts ja Venkatesha Jois 6 punkti. Kristen Meister lisas 3, Maks Konate ja Tanel Soku arvele jäi 2 punkti.

Pärnu parim oli Domagoj Bubalo 22 punkti ja 7 lauapalliga ning Edvinas Šeškus 15 punkti ja 7 korvisööduga. Reinar Hallik lisas 7, Silver Leppik 5, Mihkel Kirves 4, Karl Martin Kask ja Saimon Sutt 2 punkti. 

Foto: STATISTIKA / BASKET.EE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles