Leegionärid teenisid lõpuks palga auga välja ja Serviti võitis kindlalt

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti paremsisemine Roman Aizatullov viskas üleplatsimehena üheksa väravat.
Põlva Serviti paremsisemine Roman Aizatullov viskas üleplatsimehena üheksa väravat. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Käsipalli Eesti meistrivõistluste kolmandas finaalmängus alistas Põlva Serviti kodus HC Kehra 28:20 (15:11) ja asus kolme võiduni peetavat seeriat 2:1 juhtima. Serviti võidu võti oli leegionäride särav partii.

Finaalseeria kahes esimeses kohtumises jäi Serviti leegionäride Roman Aizatullovi ja Anatoli Tšezlovi roll tagasihoidlikuks. Mehed, kes peaksid kandma rünnakuvastutust, piirdusid mõlemas matšis kahe väravaga. Kui avamängus korvas puudujäägi vahetusest sekkunud Carl-Eric Uibo ja vedas Serviti võiduni, siis teises matšis jokker puudus ning Kehra viigistas seeria.

«Mul oli reedel Kehrast tagasi sõites Romani ja Anatoliga tõsine vestlus. Mitte kurjustav, vaid julgustav, sest nende panus jäi liiga väikeseks. Nad olid krampis ja kinni. Nüüd oli lugu hoopis teine. Aizatullov tuli mängule tõsise suhtumisega. Tõstis enne soojendust jõusaalis kangi ja oligi eelmiste mängudega võrreldes hoopis teine tera! Tšezlov viskas samuti oma väravad ära ja aitas kaitses kõvasti,» kiitis Serviti peatreener Kalmer Musting leegionäre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles