Galerii: Terry tähistas Chelseast lahkumist sümboolse sõuga

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käimasoleva hooaja lõppedes Chelseast lahkuv pikaaegne kapten John Terry lõi 17. hooaega järjest Inglismaa liigas värava, kui juba meistritiitli kindlustanud Chelsea alistas 4:3 Watfordi.
 

Terry avas omamoodi sümboolselt skoori 22. minutil, kui sai pallile jala vahele nurgalöögijärgses olukorras. Pisarsilmi väravat tähistanud Terry agarusest sai 35 sekundit hiljem aga ogarus, kui mees eksis söödul ning selle kasutas julmalt ära Étienne Capoue.

Londoni klubi asus siiski Cezar Azpilicueta 36. ja Michy Batshuayi 49. minuti väravast 3:1 juhtima, kuid Watfordi mehed Daryl Janmaat ja Stefano Okaka tõid tabloole napp veerandtund enne kohtumise lõppu viigiseisu.

Siiski ei saanud juba meistritiitli kindlustanud Chelsea rahule jääda ning 88. minutil vormistas Cesc Fabregas lõppseisu 4:3.

Lisaminutid läksid aga eriti tuliseks, kui platsilt eemaldati teise kollase kaardi teeninud Sebastian Prödl. 

FAKTID: 

  • Terry on nüüd värava löönud 17 Premier League'i hooajal järjest. Rohkem on suutnud vaid Frank Lampard (18), Paul Scholes (19) ja Ryan Giggs (21) 
  • Terry on löönud 41 väravat
  • Terry värav oli Chelsea tänavuse hooaja 100. tabamus
  • Terry värav oli klubi omaniku Roman Abramovitši ajastu 1000. tabamus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles