Prantsusmaa lahtiste korraldajad tegid Šarapova osas karmi otsuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

Hiljuti 15 kuu pikkuse võistluskeelu alt vabanenud tennisestaar Maria Šarapova ei saa osaleda tänavustel Prantsusmaa lahtistel.

Mullu Austraalia lahtistel meldooniumi tarvitamisega vahele jäänud Šarapova naasis tänavu taas võistluskarusselli ning seejärel on ta mitmel mainekal turniiril saanud osaleda tänu vabapääsmele.

Prantsusmaa lahtiste turniiri korraldav Prantsusmaa Tenniseföderatsioon andis nüüd teada, et nemad Šarapovale aga vabapääset ei anna.

Maailma edetabelis on Šarapova praeguseks kerkinud 211. kohale, kuid sellest samuti ei piisa Prantsusmaa lahtistele pääsemiseks.

Kui mitmed turniiride korraldajad üritavad tänu Šarapova nimele täita tribüüne, siis Prantsusmaa lahtistel ei ole piletite müümisega probleeme ja seetõttu neil vastav surve ka puudub.

30-aastane Šarapova on karjääri jooksul võitnud Prantsusmaa lahtised kahel korral: 2012. ja 2014. aastal. Kokku on venelanna karjääri jooksul võitnud viis suure slämmi tiitlit. Lisaks kahele Prantsusmaa lahtiste triumfile on Šarapova 2004. aastal võitnud Wimbledoni, 2006. aastal US Openi ning 2008. aastal Austraalia lahtised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles