ManCity ja Arsenali võitude järel jätkub pingeline heitlus Meistrite liiga kohtade nimel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez (keskel) tõi Arsenalile võidu.
Alexis Sanchez (keskel) tõi Arsenalile võidu. Foto: John Walton/PA Wire/PA Images/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel jätkub pingeline heitlus viimaste Meistrite liiga kohtade nimel. Kahe viimase vaba koha pärast on lahingut pidamas Manchester City, Liverpool ja Londoni Arsenal. Teisipäeva õhtul käisid nimetatutest väljakul ManCity ja Arsenal. Mõlemad kirjutasid tabelisse juurde 3 punkti.

Arsenal suutis tänu teise poolaja tabamustele üle mängida Premier League’i viimase meeskonna Sunderlandi. Võitjate mõlemad väravad lõi Alexis Sanchez, kes oli täpne 72. ja 81. minutil.

Manchester City mängis samal ajal 3:1 üle West Bromwich Albioni. 27. minutil viis ManCity juhtima Gabriel Jesus ning 29. minutil suurendas eduseisu Kevin De Bruyne. 57. minutil tegi ManCity poolel skoori veel Yaya Toure. West Bromwichi auvärava lõi 87. minutil Hal Robson-Kanu.

Enne viimast vooru on ManCityl nüüd tabeli kolmandana koos 75 punkti. Liverpool on 73 silmaga neljas ja Arsenal 72ga viies. Premier League’i esikolmik pääseb otse Meistrite liiga alagrupiturniirile, neljanda koha tiim peab alustama play-off’ist ning viiendaks jäänud klubi mängib üldse Euroopa liigas.

Viimases voorus kohtub ManCity võõrsil Watfordiga. Liverpool võõrustab juba liigast välja kukkunud Middlesbrough tiimi ning Arsenalile sõidab külla Everton.

Premier League’i tabelitipp:

  1. Londoni Chelsea 90 punkti/37 mängu
  2. Tottenham 80/36
  3. Manchester City 75/37
  4. Liverpool 73/37
  5. Londoni Arsenal 72/37
  6. Manchester United 65/36
  7. Everton 61/37
  8. West Bromwich Albion 45/37
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles