Vägev! Kontaveit murdis maailma esireketi (5)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestlanna Anett Kontaveit (WTA 68.) alistas Rooma tenniseturniiri teises ringis sakslannast maailma esireketi Angelique Kerberi 6:4, 6:0. Avasetis jäi Eesti esireket Kerberi vastu 2:4 taha, kuid võitis järgnenud 19 punktist 16 ning avaseti 6:4. Teises setis ei lasknud eestlanna edu kordagi käest, võites kuus geimi vaid 23 minutiga. Loe Postimehe otseblogi!

Järgmises ringis kohtub Kontaveit horvaatlanna Mirjana Lucic-Baroniga (WTA 16.), kes sai venelannalt Maria Šarapovalt loobumisvõidu.

Enne mängu:

Kontaveidi ja Kerberi kohtumine peetakse turniiri peaväljakul ning tegemist on järjekorras kolmanda kohtumisega.

Võistluspäev algab peaväljakul Eesti aja järgi kell 13.00. Kontaveidi ja Kerberi matši eel on kavas kaks kohtumist meestele. Esmalt tulevad väljakule Kei Nishikori (Jaapan) – David Ferrer (Hispaania) ning seejärel Nicolas Almagro (Hispaania) – Rafael Nadal (Hispaania). Et Almagro vigastas põlve, lõpetati see kohtumine varem ja nii peaks ka Kontaveidi matš algama juba 16 paiku.

Kontaveit ja Kerber omavahel varasemalt kohtunud ei ole. Kui eestlanna alistas Rooma turniiri avaringis 6:3, 6:4 Saksamaa tennisisti Andrea Petkovici, siis Kerber oli avaringis vaba.

Sel nädalal maailma esireketiks tõusnud Kerber pidi viimati toimunud Madridi turniiri jätma vigastuse tõttu pooleli.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles