Heleniuse ja Chisora matš lükkub salapärastel põhjustel sügisesse

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Helenius.
Robert Helenius. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Üliraskekaalupoksija Dereck Chisora pidi mais Soomes kohtuma nii-öelda vahetiitli matšis kohaliku mehe Robert Heleniusega. Kohtumise võitjal on hiljem võimalus taotleda tiitlimatši. Nüüd on aga kohtumine edasi lükatud.

«Kahjuks peame selle matši edasi lükkama, selleks on mitu erinevat põhjust,» ütles promootor Nisse Sauerland Soome meedia vahendusel. Põhjuseid ta ei avalikustanud.

«Tahan vabandada nende fännide ees, kes ootasid 27. mail Hartwall Arenal suurt vaatemängu. Pakume teile veelgi uhkema vaatemängu millalgi pärast suve,» lisas ta.

Mehed on omavahel viis aastat tagasi korra kohtunud ja toona võitis kohtunike otsusega Helenius. «See oli halb otsus, aga olen selle unustanud ja minu karjäär on pärast seda paremini läinud kui temal,» kommenteeris Chisora.

Helenius on pärast eelmist mõõduvõttu öelnud, et poksis tookord sisuliselt ühe käega, sest murdis teise ja et uus matš on seetõttu tema jaoks kerge. Ka sellele oli Chisoral vastus olemas. «Ma võin öelda, et mul oli toona vaid üks jalg, ta ajab täielikku jama!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles