Kontaveit: üritasin lihtsalt hästi mängida (2)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Geoff Burke/USA Today Sports

Anett Kontaveit jäi pärast karjääri parimat võitu maailma esireketi üle tagasihoidlikuks. Kontaveit alistas Rooma tenniseturniiri teises ringis 6:4, 6:0 Angelique Kerberi. 

«Mul ei olnud mingeid erilisi lootusi. See oli minu esimene kord. Lihtsalt üritasin hästi mängida.» sõnas ta mängujärgses intervjuus. «Kvalifikatsioonis saadud võidud andsid mulle enesekindlust.» lisas ta. 

«Kohe, kui siia jõudsin, tundsin end hästi. See koht on võrratu. Armastan neid väljakuid. Armastan siinset atmosfääri,» polnud Kontaveit kiidusõnadega Rooma tennisepubliku aadressil kitsi. «Mängudel on nii palju inimesi! See on mängija jaoks eriline.»

Homme läheb Kontaveit vastamisi horvaat Mirjana Lucic-Baroniga (WTA 22.). Eestlanna ei hakanud kohtumise eel veksleid välja andma, kuid tõdes, et on enesekindlam kui kunagi varem.

«Arvan, et usun endasse rohkem. Olen enesekindlam ning tunnen end siinsel väljakul väga mugavalt. Võtan matš matši haaval. Mul on oma väikesed eesmärgid. Tegelikult olen mõned eesmärgid juba sel aastal täitnud!»

Kerber sõnas, et talle ei meeldigi liivaväljakud. «Eelmisel aastal ei mänginud ma samuti hästi. Mul on olnud hea aasta, aga tõsi, möödunud nädalatel pole ma hästi mänginud.»

Ta rõhutas, et enesekindluse taastamiseks on tal vaja ühte head mängu. «Siis näen, et see töötab. Sest ma raban kõvasti, üritan väga palju harjutada ning oma liikumisi, eriti liivaväljakul parandada, sest see ei ole 100%. Ma ei tunne end liival mugavalt.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles