Video: tugev esimene poolaeg ja Jamesi 38 punkti vedasid Clevelandi konverentsi finaalis võidule (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron Jamesi (palliga) 38 punkti tõid Cleveland Cavaliersile idakonverentsi finaalis võidu Boston Celticsi üle.
LeBron Jamesi (palliga) 38 punkti tõid Cleveland Cavaliersile idakonverentsi finaalis võidu Boston Celticsi üle. Foto: Charles Krupa/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA sai järjekordse võidu tiitlikaitsja Cleveland Cavaliers, kui idakonverentsi finaalis alistati võõrsil 117:104 põhiturniiri võitnud Boston Celtics ning asuti seega nelja võiduni peetavat seeriat mängudega 1:0 juhtima.

Valitsevale meistrile tõi võidu eelkõige vastasest tugevam esimene poolaeg, mis kuulus skooriga 61:39 Clevelandile. Ehkki teine poolaeg kaotati Bostonile numbritega 56:65, saadi lõpuks ikkagi 13-punktiline võit.

Clevelandi parimana viskas LeBron James 38 punkti võttis maha üheksa lauapalli ning jagas kaaslastele seitse korvisöötu. Oma play-off'ide punktirekordi sai kirja aga Kevin Love, kes viskas 32 punkti ning kogus ka 12 lauapalli. Kaotajate resultatiivseimatena tõi Jae Crowder ning Avery Bradley võrdselt 21 punkti, Isaiah Thomase arvele jäi seekord kõigest 17 silma.

Kui Boston, kes jõudis esimest korda pärast 2012. aastat idakonverentsis finaali, on tulnud NBA meistriks 17 korda, siis Cleveland suutis kõnealuse tähiseni jõuda esmakordselt klubi ajaloos mullu.

Mängu tipphetked:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles